Informatie over de verzending

VERZENDEN

We begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op je nieuwe outfit. Daarom probeert ByMusthaves je pakketje zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Op werkdagen voor 23.59 u besteld = de volgende dag in huis. Klanten vanuit het buitenland kunnen rekening houden met 2 - 5 werkdagen.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten voor Nederland zijn € 4,99 en voor België € 9,00. De verzendkosten worden berekend zodra je jouw land selecteert. Bestel je boven de € 100,-? Dan versturen wij het pakket (Nederland en België) gratis naar je op.

BEVESTIGING

Zodra we je pakket hebben verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging via de mail. Hierin kun je je trackingnummer vinden. Als je op deze code klikt kun je het pakketje volgen.

VERVOERDER

De pakketjes worden verstuurd door DHL. Ben je de eerste keer niet thuis? Dan probeert DHL het pakket bij je buren af te geven of ze komen de volgende dag bij je terug. Wil je meer weten over de bezorging van je pakketje? Kijk dan op www.dhlparcel.nl. Gaat er iets mis met de verzending? Neem dan even contact op met onze klantenservice.