Informatie over de verzending

VERZENDEN

We begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op je nieuwe outfit. Daarom probeert ByMusthaves je pakketje zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

VOOR NEDERLAND:
Op werkdagen voor 23.59 u besteld = de volgende WERKDAG in huis. Als je tussen 17.00 uur en 23.59 uur besteld krijg je je pakket de volgende werkdag in de avond in huis.

LET OP: verstuur niet naar een zakelijk adres. DHL levert namelijk ook in de avonden en als dan het zakelijk adres gesloten is komt het retour bij ons. Wij zijn niet aansprakelijk als je geen huis adres heeft gekozen en daardoor je pakket niet hebt ontvangen. 

Als je vrijdag voor 23.59 uur besteld wordt je pakket niet in het weekend geleverd maar wordt het op de volgende werkdag maandagavond of dinsdag overdag geleverd.

SUPER SNEL IN HUIS NEDERLAND:
Wil je gebruik maken van onze super snelle levering betaal dan voor Same Day delivery en bestel voor 11.00 uur dan wordt je pakket dezelfde avond geleverd.

VOOR BUITENLAND:
Klanten vanuit het buitenland kunnen rekening houden met 2 - 5 werkdagen ook als dit besteld is voor 23:59 uur.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten voor Nederland zijn € 5,99 en voor België en Duitsland € 9,00. De verzendkosten worden berekend zodra je jouw land selecteert. Bestel je boven de € 100,-? Dan versturen wij het pakket (Nederland, België en Duitsland) gratis naar je op.

BEVESTIGING

Zodra we je pakket hebben verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging via de mail. Hierin kun je je trackingnummer vinden. Als je op deze code klikt kun je het pakketje volgen.

VERVOERDER

De pakketjes worden verstuurd door DHL. Ben je de eerste keer niet thuis? Dan probeert DHL het pakket bij je buren af te geven of ze komen de volgende dag bij je terug. Lukt het de tweede poging ook niet dan wordt het pakket jammer genoeg terug gestuurd naar ons.  Wil je meer weten over de bezorging van je pakketje? Kijk dan op www.dhlparcel.nl. Gaat er iets mis met de verzending? Neem dan even contact op met onze klantenservice.