RETOURNEREN

Ben je niet helemaal tevreden met je nieuwe musthave(s)? Wij verzoeken je dan graag je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden door een mail te sturen aan retour@bymusthaves.com. Je krijgt een automatische email met retourinstructies (let op: deze kan in uw ongewenste mailbox terecht komen). Wanneer je onverhoopt geen mail ontvangt dien je tijdig contact met ons op te nemen(telefonisch of per mail info@bymusthaves.com), of het pakket tijdig terug te sturen op eigen initiatief. Wanneer dit later gebeurd verlenen wij geen garantie wanneer jouw retourzending niet binnen het gestelde termijn valt. Vanaf het moment van aanmelding heb je vervolgens nog 14 dagen de tijd de artikelen daadwerkelijk te retourneren. Indien je de retour niet vooraf aanmeldt, dien je de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons te retourneren. Wij raden aan het pakket met Track and Trace code te retourneren en het verzendbewijs te bewaren totdat je retourzending verwerkt is. Mocht het pakket zonder Track and Trace code verstuurd zijn/het verzendbewijs is niet aantoonbaar, kan er geen garantie worden verleend op vermiste pakketten. 

Voor het retourneren van je By Musthaves order rekenen wij een vergoeding van €4,99. Het retourneren van pakketjes heeft een grote impact op het milieu. Vanuit By Musthaves willen wij deze impact graag samen met jullie zoveel mogelijk minimaliseren. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op je retourbetaling. Dit gereduceerde tarief geldt alleen wanneer je gebruik maakt van de procedure 'Retourneren met PostNL' Wanneer je met een andere vervoerder wenst te retourneren zijn de volledige directe kosten voor het terugsturen voor je eigen rekening. 

Als je hebt gekozen om te betalen via Klarna, wordt de Klarna factuur automatisch verrekend met de retourzending. Als de gehele bestelling geretourneerd is krijg je van Klarna een aangepaste factuur via de mail met daarop alleen de retourvergoeding van €4,99. Wanneer er een gedeelte van de bestelling geretourneerd is, stuurt Klarna een aangepaste factuur via de mail met daarop het resterende bedrag en de retourvergoeding van €4,99.

Om te kunnen retourneren met DHL heeft u een label nodig. Via deze link kunt u een label aanmaken  https://my.dhlparcel.nl/pwa/shipment/package   

Herroepingstermijn

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een derde(buren e.d.), die niet vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Je kunt je retour melden via bovenstaand e-mailadres. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping: als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan bij By Musthaves, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Retouradres:

By Musthaves
Industrieweg 21
8263 AB Kampen