RETOURNEREN

 

Ik wil mijn bestelling retourneren, hoe doe ik dit?

Ben je niet helemaal tevreden met je nieuwe musthave(s)? Wij verzoeken je dan graag je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden door een mail te sturen aan retour@bymusthaves.com. Je krijgt een automatische email met retourinstructies (let op: deze kan in uw ongewenste mailbox terecht komen). 

Wanneer je onverhoopt geen mail ontvangt dien je tijdig contact met ons op te nemen (telefonisch of per mail info@bymusthaves.com). Wanneer dit later gebeurd verlenen wij geen garantie wanneer jouw retourzending niet binnen het gestelde termijn valt. Vanaf het moment van aanmelding heb je vervolgens nog 14 dagen de tijd de artikelen daadwerkelijk te retourneren. Wij raden aan het pakket met Track and Trace code te retourneren en het verzendbewijs te bewaren totdat je retourzending verwerkt is. Tevens ben je zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport van je retourpakket.

Retourkosten zijn voor eigen rekening. 

LET OP: Pakketten dienen naar het opgegeven adres verstuurd te worden. Pakketten die bij een afhaalpunt geleverd worden, worden niet afgehaald waardoor de retourzending niet wordt verwerkt.


Hoe lang duurt het voor dat mijn retourzending verwerkt wordt?

Vanaf de dag dat je retourzending bij ons in goede orde is ontvangen, duurt het maximaal 21 dagen tot dat deze volledig verwerkt is. Het geld wordt binnen deze dagen automatisch teruggestort. Mocht je hebben gekozen voor Klarna krijg je een aangepaste/ ingetrokken factuur.

Welke items mogen retour?

Alleen normaal geprijsde items mogen geretourneerd worden. Magic Sale en Final Sale items kunnen niet retour gestuurd of geruild worden. Deze items worden niet in behandeling genomen en ongefrankeerd teruggestuurd. 


Herroepingstermijn

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een derde(buren e.d.), die niet vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Je kunt je retour melden via bovenstaand e-mailadres. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping: als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan bij By Musthaves, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je de betaling hebt gedaan als deze is uitgevoerd met: iDeal, PayPal, Mistercash/bancontact, Visa Mastercash of via Klarna. Indien je de betaling via Fashioncheque hebt voldaan, zul je een tegoedcode ontvangen die je kunt verzilveren bij By Musthaves.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Retouradres:

By Musthaves BV
Haatlanderdijk 14 
8263 AR Kampen