Hoe betaal ik bij By Musthaves?

BETAALMETHODES BY MUSTHAVES

Wij bieden een verscheidenheid aan veilige betalingsmogelijkheden. Wij vinden de veiligheid bij het plaatsen van online bestellingen erg belangrijk en daarom worden alle online transacties via veilige betaalsystemen uitgevoerd. De vertrouwelijke gegevens van de betaling worden rechtstreeks en gecodeerd middels een SSL-certificaat aan de bank doorgegeven.


iDeal

Met iDeal betaal je veilig en snel via je eigen vertrouwde bankomgeving. Alle Nederlandse banken nemen deel aan deze betaaloptie.


Achteraf betalen met Riverty

Riverty voert voor www.bymusthaves.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty app kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.


Fashioncheque

Je kunt bij ons betalen met de Fashioncheque. Je doet dit aan de hand van de 19-cijferige code en de veiligheidscode die op de kaart staat. Je kunt ervoor kiezen het gehele bedrag met de cheque te betalen, maar je kunt ook een deel van het tegoed bewaren. Wanneer het totaalbedrag van de producten hoger zijn dan het tegoed op de kaart, dan kun je het resterende bedrag ook betalen via een van de andere betaalmethoden.


Creditcard

Je kunt direct betalen met Visa, Mastercard, Postepay en Carte Bleue.