NEW TREND: SPENCERS

Wij hebben weer een nieuwe trend gespot in fashion land, namelijk ‘de spencer’! Je ziet ze écht overal voorbijkomen, Instagram, mode magazines en op de catwalk, de spencer is niet meer weg te denken. We kunnen hier dan ook niet omheen, maar dat maakt niet uit want wij zijn FAN. Wij zullen By Musthaves dan ook niet zijn om meteen op pad te gaan voor de mooiste spencers. Want ja, dit is natuurlijk ook een echt musthave die dit seizoen thuishoort in jouw kledingkast. In deze blog lees je op welke manieren dit toffe item te stijlen is.  Ook hebben we onze hipste breisels voor je op een rijtje gezet.

 

RUITJES PRINT

De spencer is er ook in een ruitjes print, and we love it! Je kunt hier naast een oversized blouse ook een basic lange mouwen shirt onder dragen. Combineer het met een korte rok en stoere boots voor een classy look. Liever iets stoerder? Draag het met een zwarte leren broek of blauwe jeans. It’s up to you.

 

https://www.bymusthaves.com/spencer-mila

https://www.bymusthaves.com/spencer-klara

 

KABEL SPENCER

De kabel trui is elk jaar weer favoriet in de herfst en de winter, en dit jaar kun je de kabel trui ook shoppen als een spencer, hoe leuk! In combinatie met een witte oversized blouse en een leren broek ben jij ready to go!  Comfortabel én fashionable.

 

https://www.bymusthaves.com/spencer-rooz

https://www.bymusthaves.com/spencer-saskia

 

OVERSLAG SPENCERS

Best of both worlds; een overslag vest en de spencer. De overslag vesten zijn al een lange tijd enorm populair en nu kun je deze ook shoppen als een spencer, yes! Doe hier een losse blouse onder, een flared legging erbij en om het helemaal af te maken cowboy boots. Dé perfecte herfst outfit!

 

https://www.bymusthaves.com/spencer-leila

https://www.bymusthaves.com/spencer-karina

 

LANGE JURK SPENCER

De spencer is er niet alleen in de korte variant, maar ook als een jurkje! Draag hier wederom een witte blouse of zwarte blouse onder voor een classy vibe. Panty erbij en stoere boots of hoge hakken en jij hebt een mega leuk outfit!

 

https://www.bymusthaves.com/jurk-glenda

https://www.bymusthaves.com/jurk-wolly

 

Op zoek naar de perfecte blouse om dragen onder jouw spencer? We got it!

https://www.bymusthaves.com/blouse-claudia

https://www.bymusthaves.com/blouse-sharon

https://www.bymusthaves.com/blouse-odet

 

 

Hoe zou jij de spencer combineren? Let us know.