TWINNING IS WINNING

Hoe leuk zou het zijn als je samen kunt twinnen met jouw little one? Mega leuk toch? Nou, wij dachten precies hetzelfde! Wij zijn daarom snel op pad gegaan om de leukste moeder-dochter kleding te scoren. Flared broeken, truien, overslag vesten en jacks, we hebben het allemaal weten te vinden!

In deze blog lees je met welke items je allemaal kunt twinnen uit onze shop!

 

FLARED LEGGINGS

Ideaal voor moeder én dochter! Er zit lekker veel stretch in en is goed te combineren met veel herfst-kleding. In combinatie met een overslag vest of een stoer jack heb jij dé perfecte twin outfit!

Moeder

https://www.bymusthaves.com/broek-freya

Dochter

https://www.bymusthaves.com/broek-hera

 

JACKJES

Nog een paar warme dagen, en dan moeten we er toch echt aan geloven; de herfst! Een stoer jack is dan een echte musthave om toe te voegen aan jullie garderobe. Combineer dit samen met een van de travelstof leggings, boots en een trui. Voor de kleintjes hebben we het jack met sterren, stippen of met een basic ribstof, we LOVE it!

 

Moeder

https://www.bymusthaves.com/jack-liset

Dochter

https://www.bymusthaves.com/jas-liana

 

Moeders met jongetjes, niet getreurd! De jasjes hieronder zijn uniseks.

https://www.bymusthaves.com/jack-sam

https://www.bymusthaves.com/jack-juna

https://www.bymusthaves.com/jack-novi

 

 

OVERSLAG VESTJES

De overslag vestjes zijn mega populair en vliegen dan ook onze shop uit! Je kunt het combineren over een los jurkje, een flared legging (twinning) of een spijkerbroek. Nog een voordeel: je kunt deze overslag vestjes het hele jaar door dragen. In de zomer draag je het over een zomerjurkje tijdens een frisse avond, en in de winter natuurlijk op de koudere dagen. Zo kunnen jullie écht altijd twinnen, YES!

 

Moeder

https://www.bymusthaves.com/trui-kae

Dochter

https://www.bymusthaves.com/vest-ellen

 

 

Welke twin-item vind jij het leukst?