Fall favourites

Terwijl iedereen aan het genieten is van de zomerse tempraturen, zijn wij alweer druk bezig met de nieuwe herfstcollectie van 2020.  De meeste mensen willen vast nog niet denken aan de koudere tempraturen, maar wij hebben kunnen niet wachten! Warme truien, flared broeken en fluffy jackets, laat de herfst maar komen! Ben je benieuwd naar dé fashion trends van deze herfst? Lees dan snel verder!

 

WE LOVE KNITS

Voor de mensen die het snel koud hebben is een vest of een wollen trui dé ideale oplossing! Een cozy vest is een echte musthave die jij zéker moet toevoegen aan jouw herfstgarderobe. Combineer het op een leren broek, travel stof broek, een midi rok of een blouse jurk. De combinaties die je kunt maken met een vest zijn eindeloos TIP: Wil je iets meer taille creëren? Gebruik dan een riem om een lang vest heen! 

Scoor onze vesten hier!

https://www.bymusthaves.com/vest-dany

https://www.bymusthaves.com/vest-diana

https://www.bymusthaves.com/vest-annika

  

JACKS

Jasjes, daar kun je er natuurlijk niet genoeg van hebben! Een stoer jack past werkelijk bij elke outfit en is daarom een echte herfst musthave. Deze herfst zal je veel beige en bruine tinten zien in de jasjes, we love it! Een witte trui, kobaltblauwe trui of een lila trui, een jasje erbij en jij bent ready to go!

Scoor onze jasjes hier!

https://www.bymusthaves.com/jack-lindy

https://www.bymusthaves.com/jack-faleen

https://www.bymusthaves.com/jas-celsey

  

COMFY SETS

Don’t worry! Je hoeft nog geen afscheid te nemen van de comfy sets, want ook deze herfst zijn deze heerlijke pakjes weer in! Thuis op de bank, in het vliegtuig (de herfst ontvluchten) of als je naar de supermarkt gaat voor jouw favoriete snack, de tweedelige comfy sets zijn echt áltijd te dragen!

 

Scoor onze comfy sets hier!

https://www.bymusthaves.com/set-nina

https://www.bymusthaves.com/set-day

https://www.bymusthaves.com/set-marinka


BOOTS BOOTS BOOTS

Jullie hebben het vast al wel gemerkt, WE LOVE SHOES! Onze webshop puilt inmiddels uit van de leuke schoenen, er zit zeker weten een leuk herfst paar voor jou bij! We hebben westernboots, gouden schoenen en zelfs rode boots!

Scoor onze schoenen hier!

https://www.bymusthaves.com/shoes-fleur

https://www.bymusthaves.com/shoes-esmay

https://www.bymusthaves.com/shoes-tina

 

Wat is jouw favoriete herfst item?