WE LOVE SHOES!

Schoenen, daar kun je er natuurlijk nooit genoeg van hebben. De schoenenkast van vele vrouwen (en mannen ;p) puilt uit met schoenen, dit omdat ze natuurlijk een outfit helemaal af maken. Je hebt ze in veel verschillende stijlen en printjes, denk aan cowboy boots, sneakers en espadrilles.

Wij hebben de afgelopen tijd daarom ontzettend veel musthave schoenen toegevoegd aan onze collectie. Maar hoe kun je deze nou het best combineren? Lees snel verder om hierachter te komen.

 

Sneakers 

Sneakers, de ideale schoen om jouw outfit wat sportiever te maken. Draag de sneakers onder een zomers jurkje, een flared broek met print of een maxi rok. Eigenlijk kan de sneaker onder elke outfit, deze is dan ook eindeloos te combineren.

https://www.bymusthaves.com/shoes-rodin
https://www.bymusthaves.com/shoes-monda

 

Cowboy boots

Cowboy boots, dé trend van 2020. De laatste tijd zijn de cowboy boots enorm populair, deze schoen moét je dan ook toevoegen aan jouw kledingkast. Je hebt ze in veel verschillende kleuren bijvoorbeeld rood, beige, wit of zwart. Op zoek naar een hoge cowboylaars of een lage cowboylaars? Wij hebben ze allebei! 

https://www.bymusthaves.com/shoes-bonnie
https://www.bymusthaves.com/shoes-robina

 

Espadrilles

Het perfecte zomerschoentje, de espadrilles. Heerlijk voor op het strand of wanneer je aan het rondstruinen bent door de stad. Ook dit item kun je aan elke outfit toevoegen. Probeer het bijvoorbeeld eens met een bloemenjurkje, glitter jurkje of jeans jurk.

https://www.bymusthaves.com/shoes-kyenna
https://www.bymusthaves.com/shoes-indy

 

Stoere boots

Stoere boots kunnen niet ontbreken in jouw schoenencollectie. Heb je een zomers jurkje of een cocktail jurkje aan en wil je de outfit een stoere touch up geven? Boots zijn de ideale oplossing! Wij hebben ze in veel verschillende kleuren en printjes. Zwarte, witte of zelfs met een panterprintje, scoor ze snel hieronder.

https://www.bymusthaves.com/shoes-tina
https://www.bymusthaves.com/shoes-silia