PREGNANCY PROOF OUTFITS

Je bent zwanger! Een bijzondere tijd, maar het brengt ook veel veranderingen met zich mee. Je zult merken dat je niet meer in je oude kleding past, en dan zal je er toch echt aan moeten geloven; zwangerschapskleding!

De meeste vrouwen kijken hier nou niet echt naar uit, maar don’t worry. Wij hebben namelijk veel dameskleding die tijdens de zwangerschap te dragen is én die ook nog eens helemaal in zijn. Geen saaie, grauwe en wijde kleding dus. YES. Wij begrijpen dus maar al te goed dat je er tijdens je zwangerschap nog steeds leuk en fashionable uit wilt zien. In deze blog vind je een aantal tips en items die goed van pas zullen komen tijdens jouw zwangerschap.  

Stretch pants

Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook ná de bevalling zijn deze flared pants ideaal. Zoals de naam al zegt zit hier enorm veel stretch in, verder zijn ze heerlijk zacht en op veel verschillende manieren te combineren. Hieronder staan een aantal items van leggings met print. 

https://www.bymusthaves.com/broek-freya
https://www.bymusthaves.com/broek-dina

Meer flared pants met print vind je hier: https://www.bymusthaves.com/kleding/broeken/flared

Wikkeljurkjes en wikkelrokjes

Ook de wikkeljurkjes en wikkelrokjes zijn te dragen tijdens en ná de zwangerschap. Mega handig, dit item kun je namelijk zelf strikken op de manier die jij fijn vindt. Wanneer je zwanger bent draag je hem wat losser, na de bevalling strik je hem dan weer wat strakker. Op deze manier heb je heel lang plezier van een wikkeljurkje of wikkelrokje.

https://www.bymusthaves.com/jurk-sandy
https://www.bymusthaves.com/jurk-laurinne
https://www.bymusthaves.com/rok-thyme
 

Maxi jurken

Ook een maxi jurk is een perfecte musthave om te dragen tijdens de zwangerschap. Deze lange jurken vallen lekker los en soepel, waardoor het ook een heerlijke zomerjurk is. Deze denim jurk hieronder bijvoorbeeld, de lichtblauwe jurk is ook perfect te combineren met cowboylaarsjes. Die zijn op dit moment ook helemaal in.

https://www.bymusthaves.com/jurk-diny
https://www.bymusthaves.com/jurk-pepper


Voor meer lange jurken klik hier! https://www.bymusthaves.com/kleding/jurkjes