ZOMERTRENDS 2020

Het zonnetje begint langzaam weer te schijnen en de regenachtige dagen verdwijnen (hopelijk) weer voor een langere tijd. Wij zijn daarom op zoek gegaan voor jullie naar dé zomertrends van 2020. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder en zorg dat jij op de hoogte bent van de laatste zomer musthaves.

 

JURKJES MET PRINT

Strandjurkjes, korte jurkjes en cocktailjurkjes met een vrolijke en zomerse print kunnen niet ontbreken in jouw zomergarderobe. Maak jouw outfit af door de zomerjurkjes te combineren met cowboy boots of schattige sandalen. Om je een beetje op weg te helpen vind je hier onder wat items die helemaal in zijn én die je samen makkelijk kunt combineren.

 

Jurkjes:

https://www.bymusthaves.com/jurk-rosemijn

https://www.bymusthaves.com/jurk-knofje

https://www.bymusthaves.com/jurk-kimberley

 

Combineren met:

https://www.bymusthaves.com/shoes-marscha

https://www.bymusthaves.com/shoes-petra

https://www.bymusthaves.com/shoes-dewi

 

 

FELLE KLEUREN

Zeg de donkere en grauwe kleuren maar gedag, want kleur is IN! Deze zomer kun je veel felle kleuren verwachten en daar zijn wij mega blij zijn! In onze collectie vind je veel items die een behoorlijk dosis kleur bevatten. Bijvoorbeeld cocktailjurkjes, strandjurkjes festivaljurkjes en travel stof broeken. Kijk snel verder.

 

https://www.bymusthaves.com/jurk-astrid

https://www.bymusthaves.com/jurk-hazzy

https://www.bymusthaves.com/playsuit-julie

https://www.bymusthaves.com/broek-dina

https://www.bymusthaves.com/rok-renate

 

 

COWBOY BOOTS

We love cowboy boots! Je hebt ze vast al wel eens voorbij zijn komen, en dat verbaast ons niks! De cowboy boots zijn namelijk een echte eyecatcher en ze zijn op veel verschillende manieren te combineren. Wij hebben natuurlijk niet stil gezeten na het horen van deze trend, en hebben daarom een heleboel stoere boots ingeslagen.  

 

https://www.bymusthaves.com/shoes-marscha

https://www.bymusthaves.com/shoes-kyara

https://www.bymusthaves.com/shoes-cheronay

https://www.bymusthaves.com/shoes-robina

 

TWIN SETS  

Het kan soms best wat stress opleveren om die éne perfecte outfit samen te stellen. Maar wij hebben de oplossing, twinset kleding! Met deze kleding sets ben je namelijk in één keer klaar. Kies voor een broderie setje voor op het strand, of bestel een comfy pak voor in het vliegtuig naar jouw favoriete zomerbestemming!

 

https://www.bymusthaves.com/set-jolanda

https://www.bymusthaves.com/set-nancy

https://www.bymusthaves.com/set-madelief

https://www.bymusthaves.com/set-junn

 

 

Welke trend is jouw favoriet?