♥ ACCESSORIES PARTY ♥

Accessoires zijn perfect om jouw outfit nét een extra touch-up te geven.  Jouw wikkelrokje opvrolijken? Gebruik een toffe riem. Je favoriete tas net een extra detail geven? Voeg een bag strap toe. Of wil je jouw losse jurk getailleerd maken? Ook dan is een riem mega handig om te gebruiken. De zomer komt er ook weer aan, dus als laatste mag een zonnebril ook niet ontbreken.  

In deze blog lees je welke accessoires jij écht aan jouw kledingkast moet toevoegen! 

 

BAGS  

Tassen, deze mogen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Een dagje strand, uiteten gaan of heerlijk struinen in de stad. Een tas heb je dan natuurlijk áltijd nodig. Welke tas is jouw favoriet? Een strand tas, schouder tas of rugzak?  

Shop hier onze favoriete tassen  

https://www.bymusthaves.com/tas-jara 

https://www.bymusthaves.com/tas-soraya 

 

BAGSTRAPS 

 

Wil je jouw saaie tas net iets specialer maken? Voeg dan een vrolijke bagstrap toe. Een bagstrap kun je aan elke type tas bevestigen. Bijvoorbeeld aan een schoudertas, handtas, weekendtas of zelfs een clutch. Zorg snel dat je jouw tas een stuk leuker maakt met een van onze vele bag straps.   

 

Shop hier onze favoriete bagstraps  

https://www.bymusthaves.com/bag-strap-indy 

https://www.bymusthaves.com/bag-strap-nisa 

 

BELTS  

Ook een riem geeft jouw outfit net een andere vibe. De riem kun je natuurlijk gewoon dragen met jouw mom jeans, leren broek of zomers rokje. Het is ook erg leuk om te dragen in de taille bij een jurkje, zo valt hij nóg mooier!  

Shop hier onze favoriete riemen  

https://www.bymusthaves.com/riem-roos 

https://www.bymusthaves.com/riem-lore  

 

 

SUNGLASSES  

De zomer is in aantocht, en wat betekend dat? Yes, lekker veel zonnebrillen inslaan. Als het aan ons ligt kun je nooit genoeg zonnebrillen hebben. Zonnebrillen kunnen natuurlijk letterlijk bij élke outfit. Draag het samen met een zomers jurkje, los rokje of oversized blazer. Wij zeggen, bestellen maar!  

Shop hier onze favoriete zonnebrillen 

https://www.bymusthaves.com/zonnebril-maura 

https://www.bymusthaves.com/zonnebril-suus 

 

Wat zijn jouw favoriete accessoires?