THE PERFECT LOCKDOWN GARDEROBE

De huidige lockdown lijkt maar niet over te gaan, en nu komt er als klap op de vuurpijl ook nog eens een avondklok aan. BUMMER! Om toch een beetje positief te blijven in deze vervelende tijd hebben wij dé perfecte tip. Zorg dat je altijd een leuke of chille outfit aan hebt, op deze manier voel je je al snel wat beter. Welke items moet je nou écht aan jouw lockdown garderobe toevoegen? Je leest het in deze blog.

COMFY SETS & PANTOFFELS

Meer dan de helft van Nederland is nu natuurlijk thuis aan het werk, misschien jij ook wel. Hoe belangrijk is het dan dat je een comfy outfit aan? Juist, héél belangrijk! In combinatie met onze populaire pantoffels wil jij de deur niet eens meer uit, score!

De pérfecte chill outfit

https://www.bymusthaves.com/pantoffel-aria
https://www.bymusthaves.com/set-rosalin

PUFFER JACKS

Even snel naar buiten voor je favoriete snack of een sportieve wandeling (goed bezig)? Zorg dan dat je lekker warm gekleed bent met een van onze puffer jackets. Een comfy set, flared legging, of lichte momjeans, pak je puffer jacket erbij en jij bent ready to rock the streets.

De jassen zijn mega populair, so hurry up!

https://www.bymusthaves.com/jas-sylvana

https://www.bymusthaves.com/jas-aliyah

 

PASTEL KLEUREN

Haal de lente in huis! Buiten is het grijs en donker, dit betekend niet dat jouw outfit dat ook moet zijn. Voor ons kan de lente niet snel genoeg beginnen, we hebben daarom heel wat leuke pastelkleur truien ingeslagen. Hoe combineer je deze nou het leukste? Bijvoorbeeld op een leren zwarte broek, lichte mom jeans of comfy flared broek. We love it!

Onze favo’s!

https://www.bymusthaves.com/trui-suus

https://www.bymusthaves.com/trui-malin

 

WE LOVE BOOTS

Stoere boots kun je écht onder elke outfit dragen en deze mogen dan ook niet ontbreken in jouw lockdown garderobe. Je kunt ze combineren onder een los jurkje, comfy set, travelstof broek of een baggy jeans. In onze webshop kun je verschillende kleuren en varianten vinden. Scoor ze snel!

https://www.bymusthaves.com/shoes-lize

https://www.bymusthaves.com/shoes-sheyla