COZY VIBES WITH OUR JACKS

We moeten er nu echt aan geloven, het na zomeren is écht officieel voorbij. De winterse geurkaarsen, warme dekens en de chocolademelk kunnen weer tevoorschijn komen. Niet alleen dat, maar ook jouw zomergarderobe moet plaatsmaken voor die van de herfst. Stapte je een tijd geleden nog zonder jas op de fiets, moet je je nu toch echt een warme trui gaan aantrekken. Jassen zijn hier natuurlijk de perfecte oplossing voor, en als je het aan ons vraagt kun je hier niet genoeg van hebben. Jackets kun je shoppen in allemaal verschillende kleuren, printjes en modellen, en deze zijn of course ook verkrijgbaar in onze webshop. 

Lees snel verder om erachter te komen welke jassen op onze wishlist staan!

 

TEDDY JACKS

Vorig jaar al mega populair, en ook dit jaar mag de teddy coat niet ontbreken in dit lijstje. Deze jassen zijn bij ons echt een favoriet en gooi je over elke outfit heen. In combinatie met een travelstof legging, oversized trui en cowboy boots ben jij ready to go.

 

Shop hier

https://www.bymusthaves.com/jas-roos

https://www.bymusthaves.com/jas-hilal

 

TRENCHCOATS

Classy, stijlvol en tijdloos, zo kun je de trenchcoat het best omschrijven. Trenchcoats zijn op veel verschillende manieren te combineren. Hoe? Samen met een blauwe spijkerbroek, zwarte of witte trui en hoge pumps! Perfect!

 

Shop hier

https://www.bymusthaves.com/jas-lina

https://www.bymusthaves.com/jas-livana

 

PUFFY JACKS

Hou jij meer van een korter en stoerder model? Dan past een puffy jacket helemaal bij jou. Vind je het nou lastig om dit puffy model te combineren? Don’t worry, wij helpen je graag verder. Draag het bijvoorbeeld samen met een comfy twin set en witte sneakers. Ook samen met een flared legging en warme trui kun je het puffy jacket goed combineren!

 

Shop hier

https://www.bymusthaves.com/jas-live

https://www.bymusthaves.com/jas-rozemarijn

 

Welke jas ga jij toevoegen aan jouw herfst garderobe?